М’ясо по-гусарськи

М'ясо по-гусарськи
Про м’ясо по-французьки, напевно, чули всі. А ви знали, що є ще один вельми цікавий рецепт цієї страви? М’ясо по-гусарськи – чудове рішення для святкової вечері. Спробуйте цей неймовірний рецепт, вам однозначно сподобається!

Щоб прискорити процес приготування, радимо відварити картоплю незадовго до приготування м’яса.

  • Свинина – 600 г,
  • часник – 2 зубки,
  • майонез – 100 г,
  • лимонний сік – 1 ст. л.,
  • соєвий соус – 1 ст. л.,
  • мускатний горіх – 0,3 ч. л.,
  • картопля – 3 шт.,
  • цибулина,
  • оливи – 8 шт.,
  • помідори черрі – 200 г,
  • твердий сир – 100 г,
  • кріп, петрушка,
  • сіль, чорний мелений перець,
  • приправа для м’яса – 1 ст. л.

У глибокому посуді змішайте подрібнений часник, соєвий соус, майонез, лимонний сік і мускатний горіх.

Наріжте свинину як на відбивні і відбийте. Залийте м’ясо приготовленою раніше сумішшю і відправте в холодильник на 3 год.

Картоплю відваріть і приготуйте пюре. Наріжте кільцями цибулю. На великій тертці натріть твердий сир.

Розріжте навпіл помідори черрі, невеликими кружечками наріжте оливи.

Замариноване м’ясо викладіть на змащене деко. Поверх м’яса викладіть кільця цибулі і картопляне пюре, посоліть його і присипте тертим сиром. На нього викладіть половинки черрі і нарізані оливи, присипте м’ясо приправою і меленим перцем.

Відправте в розігріту до 200 °C духовку на 50-60 хв. Тим часом подрібніть зелень, присипте нею м’ясо перед подачею.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest