М’ятний чай заспокоює болі у животі

М'ятний чай
М’ятний чай – це відмінний, безпечний і перевірений рецепт при розладі шлунка чи синдрому подразненого кишківника.

Ось як я готую м’ятний чай. Заливаю 1-2 ч. л. трави м’яти 1 скл. окропу, накриваю і настоюю протягом 10-15 хв. На поверхні рідини ви можете спостерігати шар олії, коли робите чай. Якщо ви не накриєте м’ятний чай під час заварювання кришечкою, то найбільш цілюща речовина м’яти – м’ятна олія – випарується.

Випивайте 1 скл. м’ятного чаю за кілька хвилин перед кожним прийомом їжі – 3 рази на день. Замість чаю можна вживати по 1-3 краплі ефірної олії м’яти 3 рази на день. Найкраще капнути її безпосередньо під язик. Так олія швидко потрапить у кров і надійде до хворого шлунка чи у кишківник.

Тамара Грачова, м. Новомосковськ

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber