Намазка з авокадо

Апетитна зелена м’якоть поєднується з сіллю, різними спеціями, часником та цибулею і банальний батон перетворюється на яскраву, незвичайну і дуже смачну закуску. Після неї звичайне масло просто поступається і за смаком, і за виглядом.

Намазка з авокадо

Склад:

  • Авокадо – 2 шт.,
  • вершкове масло – 180 г,
  • сіль – 1 ч. л.,
  • чорний перець мелений – 1 ч. л.,
  • сушений часник – 1 ч. л.,
  • сік лимона – 30 мл.

Приготування

Очистіть авокадо від шкірки, видаліть кісточку. Вершкове масло поріжте кубиками.

Викладіть авокадо, масло, спеції та сік лимона в миску та збийте блендером до однорідності. Кількість лимонного соку дорівнює половині лимона.

Масу, що вийшла, поставте в холодильник на 2 год.

«Уют» №6-3.02.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.