Намазка з авокадо
Апетитна зелена м’якоть поєднується з сіллю, різними спеціями, часником та цибулею і банальний батон перетворюється на яскраву, незвичайну і дуже смачну закуску. Після неї звичайне масло просто поступається і за смаком, і за виглядом.

Склад:
- Авокадо – 2 шт.,
- вершкове масло – 180 г,
- сіль – 1 ч. л.,
- чорний перець мелений – 1 ч. л.,
- сушений часник – 1 ч. л.,
- сік лимона – 30 мл.
Приготування
Очистіть авокадо від шкірки, видаліть кісточку. Вершкове масло поріжте кубиками.
Викладіть авокадо, масло, спеції та сік лимона в миску та збийте блендером до однорідності. Кількість лимонного соку дорівнює половині лимона.
Масу, що вийшла, поставте в холодильник на 2 год.
«Уют» №6-3.02.2022