Негостра аджика «по-селянськи»

Мабуть, ви чули фразу: «Добре жити в селі, там все є…» Справді, багато чого мають сільські жителі, але все це дістається нелегкою працею. Та не про це мова, а про те, як продукти, вирощені на городі, перетворюються в смачну аджику. Її можна додавати до каші, до картоплі, до м’яса, а можна просто їсти з хлібом.

Негостра аджика «по-селянськи»

Склад:

  • Помідори – 2,5 кг,
  • цибуля – 0,5 кг,
  • яблука – 0,5 кг,
  • морква – 0,5 кг,
  • гіркий перець – ½ стручка,
  • олія – 125 г,
  • часник – 100 г,
  • цукор – 0,5 скл.,
  • сіль – 2-3 ст. л.

Приготування

Помідори, цибулю, моркву, яблука, перець перемолоти на м’ясорубці.

Варити 1,5 год., помішуючи.

Додати олію, цукор, сіль, перемелений часник і ще варити 30 хв.

Гарячим розкладати в стерилізовані банки й закручувати  кришками.

«Погляд часу» №41-13.10.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *