Негостра аджика «по-селянськи»
Мабуть, ви чули фразу: «Добре жити в селі, там все є…» Справді, багато чого мають сільські жителі, але все це дістається нелегкою працею. Та не про це мова, а про те, як продукти, вирощені на городі, перетворюються в смачну аджику. Її можна додавати до каші, до картоплі, до м’яса, а можна просто їсти з хлібом.

Склад:
- Помідори – 2,5 кг,
- цибуля – 0,5 кг,
- яблука – 0,5 кг,
- морква – 0,5 кг,
- гіркий перець – ½ стручка,
- олія – 125 г,
- часник – 100 г,
- цукор – 0,5 скл.,
- сіль – 2-3 ст. л.
Приготування
Помідори, цибулю, моркву, яблука, перець перемолоти на м’ясорубці.
Варити 1,5 год., помішуючи.
Додати олію, цукор, сіль, перемелений часник і ще варити 30 хв.
Гарячим розкладати в стерилізовані банки й закручувати кришками.
«Погляд часу» №41-13.10.2022