Непристойний торт

А таким ми його сміливо можемо назвати, адже він до непристойності солодкий, смачний, ніжний і м’який.
- Чорний шоколад – 250 г,
- вершкове масло – 250 г,
- яйця – 5 шт.,
- цукор – 120 г,
- борошно – 2-4 ст. л.,
- какао – 3 ст. л.,
- розпушувач – 1 ч. л.,
- вершки – 100 мл.
Для тіста розтопіть на водяній бані вершкове масло і 150 г темного шоколаду. Дайте масі охолонути.
Збийте яйця з цукром до пінистого стану. Змішайте борошно, какао і розпушувач, додайте до яєчної суміші й перемішайте. Коли шоколадно-вершкова маса буде теплою, додайте її в тісто і знову перемішайте. Вилийте тісто в змащену маслом форму і випікайте при температурі 160 °С протягом 30-40 хв. Потім дайте бісквіту охолонути. Можете залишити його в такому вигляді, а можете розрізати навпіл на два коржі й змастити їх будь-яким кремом.
Для глазурі нагрійте жирні вершки і додайте до них 100 г шоколаду, що залишився, нехай розтане. Трохи остудіть і полийте цією глазур’ю холодний торт. Через деякий час перенесіть його в холодильник, нехай застигне. Після прикрасьте його на свій смак.