Нiжна закуска

Нiжна закускаУ ковбасних крамницях часто зустрічається курячий рулет у привабливій жовтій оболонці. Виглядає він дуже апетит­но. Давайте приготуємо такий самостійно.

Плавлений сир – 400 г, яйця – 3 шт., сметана – 400 мл, борошно – 3 ст. л., соєвий соус – 2 ч. л., куряче філе – 250 г, па­прика – 0,5 ч. л.

Змішайте 300 мл сметани, яйця і борошно, збийте мік­сером. Додайте 300 г терто­го плавленого сиру і 1 ч. л. соєвого соусу, гарненько перемішайте.

Деко застеліть пекарським папером і змастіть олією. Розподіліть по поверхні третину тіста і відправте в розігріту до 200 °C духовку на 10 хв. Таким чином спе­чіть 3 коржі і дайте їм охо­лонути.

Курине філе відваріть, по­тім подрібніть у блендері. До­дайте решту плавленого сиру і сметани, 1 ч. л. соєвого соу­су і паприку. Змастіть начин­кою кожен яєчний корж.

Згорніть рулетом перший корж, потім стик у стик при­кладіть другий згорнутий рулетом корж, повторіть те ж саме з останнім коржем. По­ставте рулет у холодильник на пару годин.

FacebookTwitterPinterest