Нiжна закуска
У ковбасних крамницях часто зустрічається курячий рулет у привабливій жовтій оболонці. Виглядає він дуже апетитно. Давайте приготуємо такий самостійно.
Плавлений сир – 400 г, яйця – 3 шт., сметана – 400 мл, борошно – 3 ст. л., соєвий соус – 2 ч. л., куряче філе – 250 г, паприка – 0,5 ч. л.
Змішайте 300 мл сметани, яйця і борошно, збийте міксером. Додайте 300 г тертого плавленого сиру і 1 ч. л. соєвого соусу, гарненько перемішайте.
Деко застеліть пекарським папером і змастіть олією. Розподіліть по поверхні третину тіста і відправте в розігріту до 200 °C духовку на 10 хв. Таким чином спечіть 3 коржі і дайте їм охолонути.
Курине філе відваріть, потім подрібніть у блендері. Додайте решту плавленого сиру і сметани, 1 ч. л. соєвого соусу і паприку. Змастіть начинкою кожен яєчний корж.
Згорніть рулетом перший корж, потім стик у стик прикладіть другий згорнутий рулетом корж, повторіть те ж саме з останнім коржем. Поставте рулет у холодильник на пару годин.