Ніжне м’ясо у клярі

Ніжне м'ясо у клярі
Ніжне м’ясо у клярі

«Погляд часу» №12-2019

0,5 кг свинячого ошийка нарізати не надто великими шматочками. Змішати окремо на плоскому блюді 0,5 ч. л. солі, 1 ч. л. цукру і 0,5 ч. л. чорного меленого перцю. Потім у цій суміші обваляти м’ясо, скласти його у миску і залити 200 мл звичайного молока, залишити на годину. За цей час бажано пару-трійку раз м’ясо перевернути.

Підготувати кляр: яйце збити з дрібкою солі і чорного меленого перцю, на іншому блюді розсипати борошно.

Шматочки м’яса обваляти спочатку у борошні, потім вмочити в яйце і після цього смажити на сковороді до готовності.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *