Окрошка на кефірі

окрошка

  • Цибуля зелена,
  • зелень,
  • огірок,
  • картопля,
  • яйце куряче,
  • ковбаса варена,
  • лимон (оцет),
  • кефір,
  • вода,
  • сіль.

Зелену цибулю порізати кільцями прямо у каструлю, посолити і потовкти. Огірки і редиску нарізати тонкою соломкою. Додати у каструлю.
Варену картоплю (не всю, одну залишити на обминання) порізати кубиками. Викласти у каструлю.
Картоплю, що залишилася, потовкти і додати до загальної маси для густоти і навареності. Яйца і ковбасу порізати кубиками. Додати у каструлю до складових.
Уміст каструлі залити кефіром, додати холодної кип’яченої води. Якщо цього не зробити буде дуже густо.
Посолити і вичавити лимон за смаком. Замість лимона можна додати оцет. Поставити у холодильник на 15-20 хв., щоб окрошка охолола і заодно настоялася.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest

1 коментар до “Окрошка на кефірі

Коментарі закриті.