Окрошка на квасі

Окрошка на квасі
Окрошка на квасі

«УЮТ» №24-2019

Крім ситності й різноманітності смаку, вона має ще й прохолодні властивості. Цей холодний суп – необхідна частина літнього частування. Обов’язково спробуйте приготувати окрошку на домашньому квасі.

  • Картопля – 7 шт.,
  • яйця – 5 шт.,
  • огірки – 2 шт.,
  • редиска – 4 шт.,
  • шинка – 400 г,
  • зелена цибуля – 1 пучок,
  • кріп – 1 пучок,
  • квас – 2 л,
  • сметана,
  • сіль.

Відваріть картоплю і яйця. Наріжте маленькими кубиками огірки, редиску, яйця, картоплю й шинку. Подрібніть зелень.

Нарізані продукти помістіть у глибоку каструлю, приправте за смаком і залийте холодним квасом. При подачі додайте ложку сметани.

Окрошка на квасі може послужити як першою стравою, так і закускою. Замість шинки ви можете взяти звичайну варену ковбасу або відварити куряче філе.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *