Окрошка на томатному соку

Окрошка – легка, але досить поживна страва для обіду. Трапеза виходить ситною, пікантною, і досить прохолодною. Така окрошка прикрасить спекотний літній день.

Окрошка на томатному соку

Склад:

  • Картопля – 3-4 шт.,
  • морква – 2 шт.,
  • яйце – 2 шт.,
  • зелена цибуля – 20 г,
  • огірок, солоні огірки – 2 шт.,
  • ковбаса варена – 200 г,
  • томатний сік – 800 мл,
  • розсіл з огірків – 200 мл,
  • лимон – 0,5 шт.,
  • перець,
  • сіль,
  • гірчиця.

Приготування:

Відваріть до готовності картоплю, моркву і яйця. Дайте їм охолонути й очистіть від шкірки.

Замість ковбаси можете взяти будь-яке м’ясо. Його теж відваріть.

Картоплю, моркву і яйця наріжте дрібними кубиками. Точно так само подрібніть свіжий і солоні огірки.

Зелену цибулю разом із цибулиною поріжте. Ковбасу або м’ясо теж подрібніть кубиками.

Усі підготовлені інгредієнти посоліть і змішайте в одній ємності.

Окремо змішайте томатний сік із розсолом. До рідкої суміші додайте сік половини лимона і трохи червоного перцю.

Охолодіть заправку в холодильнику. Перед самою подачею до столу залийте інгредієнти окрошки.

Читайте також: Готуємо окрошку

«УЮТ» №27-2.07.2020

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *