Оладки-піци

Оладки-піциХтось готує оладки з яблуками, хтось із бананами, а хтось із фаршем… А як щодо оладок зі смаком піци?

Тісто готувати будемо найпростіше: на кефірі з дрібкою соди для пишності. Решта інгредієнтів – що є в холодильнику. Можете додати нарізані дрібно оливки або печериці, шинку замінити ковбасою, сосисками чи копченою куркою. На смак оладок вплине і вид зелені. Вибирайте, що вам більше подобається: базилік, петрушка, кріп, кінза чи зелена цибуля.

Кефір – 350 мл, борошно – 200 г, сметана – 2 ст. л., помідор, шинка – 100 г, яйця – 2 шт., твердий сир – 70 г, сода, зелень і чорний мелений перець за смаком.

Сир натріть, шинку наріжте кубиками. Помідор і зелень дрібно наріжте.

Яйця збийте з дрібкою солі. Додайте сметану, кефір, соду, усі нарізані інгредієнти, просіяне борошно, сіль, перець, перемішайте.

Готуйте оладки на добре розігрітій сковороді з додаванням олії.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber