Омлет із начинкою

Омлет із начинкою
Омлет із начинкою

Ця страва для всієї родини, тому не дивуйтеся кількістю яєць. Отже, включаємо духовку, розігріваємо її до 150-170 °С.

Тим часом перемішуємо вінчиком (не збиваючи!) до однорідної маси 5 яєць, вливаємо 150 мл молока, за бажанням солимо і перчимо. І ще перемішуємо.

Щедро змащуємо маслом невелику форму для запікання – омлет повинен бути достатньо високим. Укладаємо на дно начинку. Це можуть бути шматочки копченої ковбаси, вареного чи смаженого м’яса, шинки, нарізані кружечками сосиски, смажені гриби, свіжі помідори часточками чи подрібнена зелень. Можна готувати і без начинки. Заливаємо яєчно-молочною сумішшю і відправляємо у духовку на 20 хв.

Ольга Панасенко, Київська обл.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *