Омлет із печінкою і грибами

Омлет за цим рецептом виходить напрочуд ніжним, дуже ситним і смачним.

Омлет із печінкою і грибами

Склад:

  • Куряча печінка – 600 г,
  • морквина,
  • цибуля – 2 шт.,
  • печериці – 200 г,
  • яйце – 3 шт.,
  • сметана – 200 г,
  • перець,
  • сіль,
  • олія.

Приготування

Наріжте цибулю й обсмажте її на розігрітій з олією сковороді до напівпрозорості. Натріть на тертці моркву і відправте її на сковороду до цибулі. Обсмажуйте ще 2 хв.

Приготовлені овочі викладіть рівномірно у форму для випікання.

Крупно наріжте гриби й обсмажте їх на олії близько 4 хв. Викладіть їх на моркву з цибулею.

Печінку наріжте шматочками й обсмажте її на великому вогні 5 хв., помішуючи. Посоліть, перемішайте і викладіть печінку на гриби.

Яйця, сметану, сіль і перець добре перемішайте і залийте інгредієнти у формі для випікання.

Поставте страву в розігріту до 180 °С духовку на 20-25 хв.

 «УЮТ» №48-26.11.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *