Омлет із печінкою і грибами
Омлет за цим рецептом виходить напрочуд ніжним, дуже ситним і смачним.

Склад:
- Куряча печінка – 600 г,
- морквина,
- цибуля – 2 шт.,
- печериці – 200 г,
- яйце – 3 шт.,
- сметана – 200 г,
- перець,
- сіль,
- олія.
Приготування
Наріжте цибулю й обсмажте її на розігрітій з олією сковороді до напівпрозорості. Натріть на тертці моркву і відправте її на сковороду до цибулі. Обсмажуйте ще 2 хв.
Приготовлені овочі викладіть рівномірно у форму для випікання.
Крупно наріжте гриби й обсмажте їх на олії близько 4 хв. Викладіть їх на моркву з цибулею.
Печінку наріжте шматочками й обсмажте її на великому вогні 5 хв., помішуючи. Посоліть, перемішайте і викладіть печінку на гриби.
Яйця, сметану, сіль і перець добре перемішайте і залийте інгредієнти у формі для випікання.
Поставте страву в розігріту до 180 °С духовку на 20-25 хв.
«УЮТ» №48-26.11.2020