Омлет з овочами і весняною зеленню

Омлет з овочами і весняною зеленню
Омлет з овочами і весняною зеленню

«УЮТ» №18-2019

  • Яйця – 4 шт.,
  • жирні вершки – 50 мл,
  • сіль,
  • перець,
  • сухі трави,
  • молодий шпинат,
  • молодий часник,
  • помідори,
  • сирний соус (можна готовий),
  • олія.

Яйця посоліть, поперчіть, додайте вершки й добре збийте. Обсмажте омлет на олії з двох сторін. Потім змастіть його зверху сирним соусом (можна готовим, а можна змішати майонез або йогурт з натертим сиром, спеціями й сухими травами), посипте подрібненим молодим часником (зелена частина), викладіть листочки шпинату і шматочки помідорів. Згорніть омлет у рулет, потім поріжте на шматочки.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *