Омлет з яблуками

Омлет з яблуками
Омлет з яблуками
  • Молоко – 0,5 скл.,
  • яйця – 2 шт.,
  • борошно – 3 ст. л.,
  • яблуко – 1 шт.,
  • сода,
  • цукор – за смаком.

Яйця збити, додати молоко, соду, борошно і знову збити, щоб не було грудочок. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану. Яблуко очистити від шкірки і серцевини і нарізати тонкими часточками. На розпечену сковороду покласти вершкове масло і вилити половину тіста. Зверху викласти яблука, залити другою половиною тіста і смажити на маленькому вогні під кришкою до готовності. При бажанні готовий омлет зверху можна посипати цукром.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *