Оселедець під шубою в лаваші

Похолодання відразу ж навіює бажання побалувати себе улюбленим вінегретом, олів’є і, звичайно ж, оселедцем під шубою. Холодно ж, як не як, організм сам просить чогось майонезного. Нам захотілося порадувати вас незвичайною подачею традиційної для нас «Шуби» і завернули її в лаваш. Тепер цю смакоту можна буде принести навіть на роботу. Смачно, просто й дуже ситно!
- Лаваш – 2 шт.,
- оселедець – 2 шт.,
- буряк – 2 шт.,
- морква – 4 шт.,
- картопля – 3 шт.,
- цибулина, майонез.
Відваріть моркву, буряк і картоплю, очистіть овочі й натріть їх на крупній тертці.
Очистіть оселедець, розріжте філе навпіл уздовж. Подрібніть цибулю. Розріжте лаваш пополам, викладіть на його край половину філе оселедця. Поверх риби розмістіть шари: морква, картопля, цибуля й буряк. Рясно змастіть «шубку» майонезом і акуратно загорніть закуску рулетом.
Для нарізки рулету найкраще використовувати гострий ніж, щоб нічого з начинки не вислизнуло з лаваша.
Ось так просто і без зайвих проблем можна приготувати улюблену страву.