Оселедець у гірчичному соусі

Секрет успіху цієї страви полягає в приголомшливому соусі. Його так і хочеться вмочувати хлібом!

Оселедець у гірчичному соусі

Склад:

  • Оселедець – 2 шт.,
  • цибулина,
  • кріп,
  • солодка гірчиця – 2 ст. л.,
  • майонез – 1 ст. л.,
  • олія – 2 ст. л.,
  • цукор – 0,5 ч. л.,
  • лимон.

Приготування

Наріжте цибулю дуже тонкими півкільцями. Розділіть їх і відправте на дно ємності, в якій маринуватиметься риба.

Виберіть кісточки з малосольного оселедця. Наріжте його невеликими шматочками. Викладіть на цибулю.

Наріжте дрібно кріп. Засипте ним рибку.

Приготуйте соус. Змішайте гірчицю, майонез, цукор та сік лимона. Перемішайте. Влийте олію. Перемішайте до однорідності. Залийте оселедець соусом. Перемішайте всі інгредієнти. Накрийте ємність кришкою.

Залиште рибку маринуватися на 3 год.

«Уют» №21-19.05.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.