Оселедець у томаті

Ні для кого не секрет, що риба і помідори – відмінне поєднання. Смачний і оселедець у томаті.

Оселедець у томаті

Склад:

  • Цибуля – 3 шт.,
  • вода – 15 ст. л.,
  • цукор – 1 ч. л.,
  • сіль – 1,5 ст. л.,
  • перець – 0,5 ч. л.,
  • оцет – 5 ст. л.,
  • томатна паста – 2 ст. л.,
  • олія – 2 ст. л.,
  • оселедець – 1 кг.

Приготування

Підготуйте оселедець: попатрайте, зніміть шкірку і наріжте на шматочки.

Цибулю наріжте півкільцями.

Приготуйте маринад:

змішайте в каструлі воду, оцет, сіль, цукор, перець, олію і томатну пасту. Додайте цибулю і доведіть суміш до кипіння.

Залийте оселедець охолодженим маринадом. Поставте в холодильник на добу, після чого подавайте на стіл.

  «Уют» №39-23.09.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *