Оселедець у томаті
Ні для кого не секрет, що риба і помідори – відмінне поєднання. Смачний і оселедець у томаті.

Склад:
- Цибуля – 3 шт.,
- вода – 15 ст. л.,
- цукор – 1 ч. л.,
- сіль – 1,5 ст. л.,
- перець – 0,5 ч. л.,
- оцет – 5 ст. л.,
- томатна паста – 2 ст. л.,
- олія – 2 ст. л.,
- оселедець – 1 кг.
Приготування
Підготуйте оселедець: попатрайте, зніміть шкірку і наріжте на шматочки.
Цибулю наріжте півкільцями.
Приготуйте маринад:
змішайте в каструлі воду, оцет, сіль, цукор, перець, олію і томатну пасту. Додайте цибулю і доведіть суміш до кипіння.
Залийте оселедець охолодженим маринадом. Поставте в холодильник на добу, після чого подавайте на стіл.
«Уют» №39-23.09.2021