Овочеві рулетики

Овочеві рулетики

Листи для лазаньї призначені не тільки для приготування самої лазаньї. Щільне тісто в умілих руках здатне перетворитися на щось оригінальне.

Листи для лазаньї – 8 шт.,
морква – 3 шт.,
цибуля – 2 шт.,
селера – 100 г,
печериці – 200 г,
кабачок,
часник – 5 зубків,
томатна паста – 2 ст. л.,
овочевий бульйон – 0,5 л,
оливкова олія – 2-3 ст. л.,
сіль, чорний мелений перець, петрушка, кріп, прованські трави.

Наріжте овочі та гриби кубиками. Обсмажте цибулю, потім додайте моркву, кабачок, селеру і часник. Добре перемішайте всі інгредієнти, додайте гриби, помідори і прованські трави, посоліть і поперчіть. Додайте в сковороду томатну пасту, подрібнену зелень і перемішайте. Тушкуйте протягом 1-2 хв.

Листи для лазаньї опустіть в киплячу підсолену воду на 3-5 хв., поки вони не стануть еластичними. Потім розріжте кожен лист поздовжньо на дві частини. Викладіть на кожен лист трохи овочевої начинки і сформуйте рулетики. Викладіть їх у форму для випічки і залийте овочевим бульйоном.

Випікайте страву в духовці 20-25 хв. при 200 °C.

FacebookTwitterPinterest