Шалено смачний овочевий пиріг

Овочевий пиріг

Для тих, хто не любить возитися з дріжджами, цей пиріг стане справжньою паличкою-виручалочкою – замість дріжджів використовують світле пиво, яке робить тісто таким же пишним. Пиріг виходить шалено смачним! Ідеально підходить для літньої сімейної вечері.

Склад:

  • Борошно – 2 скл.,
  • олія – 100 мл,
  • світле пиво – 100 мл,
  • цибулина,
  • часник – 6 зубків,
  • болгарський перец,
  • баклажан,
  • кабачок,
  • помідори – 6 шт.,
  • оливи – 20 г,
  • зелень,
  • розмарин,
  • оливкова олія,
  • паприка.

Приготування:

Борошно змішайте з олією. Улийте пиво і замісіть тісто, дайте йому відпочити півгодини.

Наріжте кружечками баклажани, запікайте їх протягом 20-25 хв. при 200 °C. Дрібно наріжте цибулю, 3 зубки часнику, перець і зелень. Посоліть і подрібніть у блендері, щоб залишилися дрібні шматочки.

Розкачайте тісто, полийте соусом і викладіть овочі, нарізані кружальцями. Посоліть, посипте паприкою, збризніть олією. Запікайте близько півгодини при 200 °C.

Змішайте в блендері решту часнику, оливки, розмарин і оливкову олію. Змастіть пиріг за 10 хв. до готовності.

Готовий пиріг подавайте як доповнення до м’ясних страв або з овочевим салатом.

 

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest
Теми:

1 коментар до “Шалено смачний овочевий пиріг

Коментарі закриті.