Овочевий суп-рагу

Овочевий суп-рагуГустий суп із неймовірним ароматом на французький манер – те, чим можна побалувати своїх домашніх в обід.

Капуста – 100 г, морква – 2 шт., перець чилі – 2 шт., цибуля-порей – 50-100 г, цукіні – 200 г, цибулина, корінь селери – 200 г, селера – 2 шт., олія – 3 ст. л., курячий бульйон – 2 л, картопля – 150 г, бекон – 50 г, часник – 3 зубки, любисток і петрушка за смаком.

Моркву, цибулю і перець наріжте кільцями, цукіні, корінь і стебла селери, цибулю-порей, капусту – соломкою. Залийте гарячим бульйоном, зверху викладіть лист любистку. Накрийте каструлю кришкою, томіть хвилин 5, потім додайте картоплю, сіль і перець. Варіть ще 20 хв.

Додайте в суп дрібно нарізаний бекон і подрібнений часник. Варіть страву ще 5 хв. Зніміть із вогню і дайте настоятися.

Подавайте, прикрасивши петрушкою.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber