Овочевий суп із сирними фрикадельками

Овочевий суп із сирними кульками

В овочевий суп ми пропонуємо додати незвичайні сирні фрикадельки, тоді страва стане ще ситнішою. Такі фрикадельки найкраще готувати з твердих сортів сиру. Замість баклажана можна використовувати кабачок.

Склад:

  • Твердий сир – 100 г,
  • вершкове масло – 50 г,
  • яйце, борошно – 80 г,
  • куряче філе – 300 г,
  • баклажан,
  • цибулина,
  • морквина,
  • болгарський перець – 2 шт.,
  • карі – 0,5 ч. л.,
  • сіль,
  • зелень,
  • лавровий лист.

Приготування:

Заморозьте вершкове масло. Натріть сир і масло на дрібній тертці, додайте яйце, борошно і замісіть тісто. Поставте тісто у холодильник.

Поріжте м’ясо на невеликі шматочки, обсмажте до напівготовності. Перекладіть куряче філе у каструлю і залийте холодною водою, варіть до готовності. Коли вода закипить, додайте лавровий лист.

Подрібніть цибулю й обсмажте її до золотистого кольору. Натріть моркву на крупній тертці і додайте до цибулі. Наріжте перець і баклажан і додайте у сковороду.

Приправте овочі, перемішайте, протушкуйте і відправте у бульйон. Коли суп закипить, сформуйте сирні фрикадельки з тіста і відправте у каструлю. Через 2-3 хв. зніміть страву з вогню.

Перед подачею прикрасьте суп зеленню.

«УЮТ» №6-06.02.2020

FacebookTwitterPinterest
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *