Овочевий суп «Топчета»

Овочевий суп «Топчета» ситний і легкий. Фрикадельки для супа можете приготувати з будь-якого фаршу на ваш смак: яловичини, свинини або курки.

Овочевий суп «Топчета»

Склад:

  • Цибулина,
  • стебло селери – 80 г,
  • морквина,
  • болгарський перець – 1 шт.,
  • картопля – 600 г,
  • вода – 3 л,
  • фрикадельки – 400 г,
  • локшина – 60 г,
  • яйце,
  • йогурт – 3 ст. л.,
  • сіль,
  • чорний та червоний перець,
  • зелень,
  • олія.

Приготування

Дрібно наріжте цибулю, моркву, картопля, стебло селери, болгарський перець.

Розігрійте олію в каструлі з товстим дном. Спершу обсмажте цибулю. Поступово додайте селеру, моркву, перець та картоплю. Після додавання картоплі тушкуйте овочі 5 хв. Влийте воду, після її закипання додайте фрикадельки, а потім локшину. Варіть суп до готовності овочів.

Змішайте йогурт із яйцем. Додайте трохи гарячого бульйону, швидко перемішуючи. За кілька хвилин до кінця приготування влийте яєчно-йогуртову суміш у суп. Додайте подрібнену зелень, сіль, чорний та червоний перець. Перемішайте і дочекайтеся закипання.

Родзинка супу з фрикадельками та локшиною – вершкова заправка. Вона робить першу страву неймовірно ніжною. Подавайте супчик, доповнивши його бутербродом, грінками, тостом чи просто шматочком свіжого хліба.

«Уют» №8-23.02.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *