Паштет із баклажанів та горіхів

Новий рецепт із баклажанів пропонуємо вам спробувати, доки ще сезон синеньких триває. Паштет вийде дуже смачним, можна їсти ложками або намазувати на хліб. Смачне поєднання баклажана та улюблених горіхів вразять і вас, і вашу родину.

Паштет із баклажанів та горіхів

Склад:

  • Для приготування такого паштету треба взяти: баклажани – 3 шт.,
  • часник – 1 головка,
  • мелені горіхи – 100 г,
  • хмелі-сунелі – 1 ч. л.,
  • кінза або петрушка – 1 пучок,
  • сіль,
  • перець,
  • олія – на смак.

Приготування

Баклажани промиваємо і запікаємо цілими. Достатньо буде 25 хв. при 200 °С у духовці або на електрогрилю 10-15 хв. Часник запікаємо теж, якщо не любите присмак свіжого часнику. Запечений має ніжну консистенцію та легкий аромат.

Баклажани чистимо від шкірки. Перебиваємо блендером із горіхами (можна взяти будь-які, які любите – волоські, фундук чи навіть арахіс), часником і спеціями. Заправляємо ложкою олії і подрібненою зеленню.

Паштет готовий. Залишилося взяти ложку і смакувати.

«Погляд часу» №40-6.10.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *