Паштет під гранатовим желе

Паштет під желе

Будь-яка господиня вміє готувати печінковий паштет. Ця закуска відома і всіма улюблена. А якщо її подати в поєднанні з гранатовим желе, то вийде прикраса святкового столу.

  • Куряча печінка – 400 г,
  • вершкове масло – 100 г,
  • гранатовий сік – 150 мл,
  • желатин – 1 ч. л.,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • коньяк – 1 ч. л.

На вершковому маслі обсмажте курячу печінку, потім посоліть, поперчіть, додайте трохи води і влийте коньяк, зменшіть вогонь і протушкуйте хвилин 20, до готовності.

Печінку збийте блендером або перекрутіть на м’ясорубці два рази. У готовий паштет додайте розм’якшене вершкове масло, викладіть у форму, вирівняйте поверхню лопаткою, відправте в холодильник на півгодини, поки паштет не охолоне.

У теплий гранатовий сік додайте розчинений желатин, ретельно перемішайте. Коли суміш охолоне, вилийте її поверх паштету і знову приберіть у холодильник, давши желе повністю застигнути.

Газета "Уют"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest