Паста із запеченого буряка і квасолі

Паста із запеченого буряка і квасолі
Паста із запеченого буряка і квасолі
  • Квасопя консервована – 250 г,
  • буряк (великий),
  • цибуля ріпчаста,
  • хрін – 3 ч. л.,
  • соєвий соус – 2 ст. л.,
  • лимонний сік – 0,5 ч. л.,
  • олія – 3 ст. л.,
  • перець чилі,
  • перець чорний,
  • часник – за смаком.

Духовку розігріти до 200 °С. Буряк помити, загорнути у два шари фольги і запікати 1-1,5 год. до готовності. Готовий буряк почистити. Цибулю почистити, дрібно нарізати та обсмажити до золотавого кольору. Консервованій квасолі дати стекти. Змішати соєвий соус, хрін, олію, сушений часник і перець (чорний і чилі). Усі інгредієнти покласти у блендер і приготувати пасту.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *