Паста із запеченого буряка і квасолі

- Квасопя консервована – 250 г,
- буряк (великий),
- цибуля ріпчаста,
- хрін – 3 ч. л.,
- соєвий соус – 2 ст. л.,
- лимонний сік – 0,5 ч. л.,
- олія – 3 ст. л.,
- перець чилі,
- перець чорний,
- часник – за смаком.
Духовку розігріти до 200 °С. Буряк помити, загорнути у два шари фольги і запікати 1-1,5 год. до готовності. Готовий буряк почистити. Цибулю почистити, дрібно нарізати та обсмажити до золотавого кольору. Консервованій квасолі дати стекти. Змішати соєвий соус, хрін, олію, сушений часник і перець (чорний і чилі). Усі інгредієнти покласти у блендер і приготувати пасту.