Печена цибуля замість ліків

Вживаючи регулярно печену цибулю, можна позбутися багатьох хвороб і нездужань, отримати дієву профілактику, щоб захисні властивості організму працювали на повну силу.

Печена цибуля замість ліків

Після перенесених інфаркту чи інсульту багато хто радить своїм пацієнтам частіше вживати печену цибулю. Вона вплине на чищення судин, позбавить атеросклеротичних бляшок, стане хорошим профілактичним засобом проти їх появи. Печена цибуля здатна нормалізувати кров’яний тиск, знижувати больові відчуття, особливо у неї виходить «приборкати» сильні болі у тих, хто страждає на мігрень.

Якщо з’явилися проблеми зі згортанням крові – вживайте в їжу печену цибулю, вона з цим допоможе впоратися. Виступить також як ефективний засіб при лікуванні пневмонії, бронхіту. Не дарма ж наші бабусі здавна застосовували, лікуючи кашель, компреси з печеною цибулею.

Для людей, які хворіють на цукровий діабет, вживання печеної цибулі стає практично обов’язковим. Це підтверджують медики, оскільки вона здатна своїм впливом нормалізувати рівень глюкози у крові. Справа в тому, що у складі печеної цибулі присутня сірка, яка відповідає за правильну роботу підшлункової залози та вироблення нею необхідної кількості інсуліну.

Щоб отримати всю користь від цибулі, потрібно правильно її приготувати. Близько півгодини запікаємо цибулю при температурі 120-150 °С. Шкірку не знімаємо. Можна брати цілі цибулини, але зручніше розрізати на половинки. Вживати одну половинку вранці, другу – перед сном.

Не варто турбуватися про цибульний запах, яким «славиться» сирий овоч. При запіканні він втрачає неприємний запах, а ось смак набуває дуже пікантний. Завдяки цьому смаку, печена цибуля використовується в багатьох кухнях світу, як чудовий гарнір до рибних та м’ясних страв. Вона не тільки підкреслює смак приготовленого м’яса чи риби, а й додає страві пікантної, вишуканої нотки.

Сказане, здається, підвищить рівень популярності печеної цибулі, поставить її на один рівень із популярністю сирого овочу.

«Погляд часу» №7-10.02.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *