Печене м’ясо по-домашньому
Печене м’ясо по-домашньому – це проста та смачна страва. Будь-яке м’ясо, запечене за цим рецептом, виходить смачним та соковитим.

Склад:
- Шматок свинини без кістки,
- морквина,
- 3-4 зубки часнику,
- цибулина,
- кріп,
- петрушка,
- сіль,
- перець.
Приготування
Моркву нарізати невеликими шматочками, цибулю – півкільцями, часник подрібнити.
М’ясо нашпигувати морквою та часником. Для цього у ньому за допомогою ножа зробити невеличкі прорізи.
Потім з усіх боків м’ясо посипати сіллю, перцем та спеціями за смаком.
Загорнути у фольгу й випікати 40 хв.
Соус до м’яса з солоних огірків

Склад:
- 30 г вершкового масла,
- цибулина,
- 30 г борошна,
- 1 ч. л. гірчиці,
- 2 солоні огірки,
- 1 ч. л. цукру,
- лимонний сік.
Приготування
Обсмажити нарізану кубиками цибулю на вершковому маслі, додати цукор.
Потім ввести борошно. Залити водою чи бульйоном, додати гірчицю і трішки лимонного соку.
Прокип’ятити, покласти дрібно нарізані огірки й продовжувати варити до загустіння (протягом 20 хв.).
Подавати до м’яса, овочів, гарнірів.
«Погляд часу» №15-13.04.2023