Печене м’ясо по-домашньому

Печене м’ясо по-домашньому – це проста та смачна страва. Будь-яке м’ясо, запечене за цим рецептом, виходить смачним та соковитим.

Печене м’ясо по-домашньому

 Склад:

  • Шматок свинини без кістки,
  • морквина,
  • 3-4 зубки часнику,
  • цибулина,
  • кріп,
  • петрушка,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Моркву нарізати невеликими шматочками, цибулю – півкільцями, часник подрібнити.

М’ясо нашпигувати морквою та часником. Для цього у ньому за допомогою ножа зробити невеличкі прорізи.

Потім з усіх боків м’ясо посипати сіллю, перцем та спеціями за смаком.

Загорнути у фольгу й випікати 40 хв.

Соус до м’яса з солоних огірків
Соус до м’яса з солоних огірків

Склад:

  • 30 г вершкового масла,
  • цибулина,
  • 30 г борошна,
  • 1 ч. л. гірчиці,
  • 2 солоні огірки,
  • 1 ч. л. цукру,
  • лимонний сік.

Приготування

Обсмажити нарізану кубиками цибулю на вершковому маслі, додати цукор.

Потім ввести борошно. Залити водою чи бульйоном, додати гірчицю і трішки лимонного соку.

Прокип’ятити, покласти дрібно нарізані огірки й продовжувати варити до загустіння (протягом 20 хв.).

Подавати до м’яса, овочів, гарнірів.

 «Погляд часу» №15-13.04.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *