Печені яблука зі згущеним молоком

Печені яблука зі згущеним молоком
Печені яблука зі згущеним молоком
  • Яблука – 0,5 кг,
  • сметана – 1/2 скл.,
  • варене згущене молоко – 50-70 г,
  • шоколад або кокосова стружка – 50 г,
  • очищені волоські горіхи – 30 г.

Яблука добре вимити, акуратно зрізати верхівки і вирізати серцевину, намагаючись не пошкодити нижню частину фруктів. Начинити яблука подрібненими горіхами і вареним згущеним молоком. Готувати 20-30 хв. у пароварці чи запекти до м’якості у духовці. Потім фрукти змастити тонким шаром сметани і посипати шоколадною крихтою чи кокосовою стружкою.

Берещук С. П.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *