Печінкова ковбаса із салом і часником

Печінкова ковбаса, приготована за цим рецептом, виходить набагато смачніше і соковитіше магазинної! У готовому вигляді ковбаса виходить щільною, добре тримає форму, але при цьому, залишається дуже м’якою і соковитою. Саме сало і часник надають цій ковбасі чудовий смак.

Печінкова ковбаса із салом і часником

Склад:

  • 1 кг печінки,
  • 200 г сала,
  • 10 горошин духмяного перцю,
  • 8 зубчиків часнику,
  • 2-3 ч. л. солі.

Приготування

Із печінки видалити плівку і варити 20 хв. без солі. Охолоджену печінку перемолоти разом із 100 г сала на м’ясорубці.

Інших 100 г сала відварити і порізати на дрібні кубики.

Усе змішати, додати перетертий із сіллю часник і перець.

Підготовлені кишки наповнити фаршем, перев’язати нитками і покласти у холодну підсолену воду.

Варити 30-40 хв. Подавати ковбаски охолодженими.

 «Погляд часу» №1-01.01.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *