Печінкова ковбаса із салом і часником
Печінкова ковбаса, приготована за цим рецептом, виходить набагато смачніше і соковитіше магазинної! У готовому вигляді ковбаса виходить щільною, добре тримає форму, але при цьому, залишається дуже м’якою і соковитою. Саме сало і часник надають цій ковбасі чудовий смак.

Склад:
- 1 кг печінки,
- 200 г сала,
- 10 горошин духмяного перцю,
- 8 зубчиків часнику,
- 2-3 ч. л. солі.
Приготування
Із печінки видалити плівку і варити 20 хв. без солі. Охолоджену печінку перемолоти разом із 100 г сала на м’ясорубці.
Інших 100 г сала відварити і порізати на дрібні кубики.
Усе змішати, додати перетертий із сіллю часник і перець.
Підготовлені кишки наповнити фаршем, перев’язати нитками і покласти у холодну підсолену воду.
Варити 30-40 хв. Подавати ковбаски охолодженими.
«Погляд часу» №1-01.01.2021