Печінкові рогалики з пікантною начинкою

Печінкові рогалики справлять враження не лише своїм пікантним смаком, а й незвичайним виглядом. Викладіть рогалики на велику тарілку гіркою і їх можна ставити в центрі столу!

Печінкові рогалики з пікантною начинкою

Склад:

  • Куряча печінка – 350 г,
  • яйце – 2 шт.,
  • борошно – 100 г,
  • цибулина,
  • морквина,
  • вершковий сир – 300 г,
  • часник – 2 зуб.,
  • сметана – 50 г,
  • кріп,
  • сіль,
  • перець,
  • молоко – 100 мл.

Приготування

Підготуйте начинку: обсмажте на олії нарізану кубиками цибулю і терту моркву. Коли овочі охолонуть, змішайте їх із вершковим сиром, сметаною, подрібненим часником і дрібно нарізаною зеленню. За смаком посоліть і поперчіть.

Печінку збийте у блендері до однорідного стану. Додайте до печінки яйце, молоко, борошно, сіль та перець. Перемішайте, щоб не було грудочок.

Розігрійте сковороду з олією і випікайте тонкі печінкові млинці. Повинно вийти близько 10 шт. Кожен млинець окремо змастіть начинкою, потім розріжте на 8 частин. Сформуйте з секторів рогалики і викладіть на тарілку.

Дайте їм трохи постояти, щоб начинка ввібралася в млинці. Через 1-2 год. закуска стане ще смачнішою.

«Уют» №39-22.09.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *