Печінкові рогалики з пікантною начинкою
Печінкові рогалики справлять враження не лише своїм пікантним смаком, а й незвичайним виглядом. Викладіть рогалики на велику тарілку гіркою і їх можна ставити в центрі столу!

Склад:
- Куряча печінка – 350 г,
- яйце – 2 шт.,
- борошно – 100 г,
- цибулина,
- морквина,
- вершковий сир – 300 г,
- часник – 2 зуб.,
- сметана – 50 г,
- кріп,
- сіль,
- перець,
- молоко – 100 мл.
Приготування
Підготуйте начинку: обсмажте на олії нарізану кубиками цибулю і терту моркву. Коли овочі охолонуть, змішайте їх із вершковим сиром, сметаною, подрібненим часником і дрібно нарізаною зеленню. За смаком посоліть і поперчіть.
Печінку збийте у блендері до однорідного стану. Додайте до печінки яйце, молоко, борошно, сіль та перець. Перемішайте, щоб не було грудочок.
Розігрійте сковороду з олією і випікайте тонкі печінкові млинці. Повинно вийти близько 10 шт. Кожен млинець окремо змастіть начинкою, потім розріжте на 8 частин. Сформуйте з секторів рогалики і викладіть на тарілку.
Дайте їм трохи постояти, щоб начинка ввібралася в млинці. Через 1-2 год. закуска стане ще смачнішою.
«Уют» №39-22.09.2022