Печінковий торт з баклажанами

Печінковий торт з баклажанами
Печінковий торт з баклажанами

Здавалося б, звичайний печінковий торт. Як можна поліпшити його? Напечіть печінкових млинців і замість того, щоб просто змастити кожен майонезом з часником або без, посипте особливою овочевою начинкою з баклажанами.

  • 1 кг яловичої печінки,
  • 2 яйця, 3 ст. л. пшеничного борошна,
  • 2 баклажани,
  • 1 цибулина,
  • 1 морквина,
  • 1 болгарський перець,
  • 4 ст. л. соняшникової олії,
  • майонез,
  • сіль,
  • перець чорний мелений – за смаком.

Печінку пропустіть через м’ясорубку. Посоліть. Додайте яйця, розмішайте. У кілька підходів всипте в масу борошно, знову розмішайте. Розігрійте олію на сковороді. Розподіліть по дну пару ложок печінкової маси, спечіть млинці. Складіть їх стопкою і накрийте фольгою. Так вони не підсохнуть. Баклажани наріжте невеликими кубиками. Обсмажте до м’якості. Дрібно наріжте або натріть на тертці моркву, цибулю і болгарський перець. Спочатку обсмажте цибулю, потім додайте до нього моркву і перець. Змішайте всі підготовлені овочі. Змастіть млинець майонезом, викладіть начинку, накрийте наступним млинцем. І так, поки не використаєте всі млинці. Прикрасьте овочевою начинкою і дайте настоятися в холодильнику 2-3 години.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *