Печиво горішки

Печиво горішки
Печиво горішки

Для тіста: борошно – 2 скл., вершкове масло – 200 г, цукор – 1 скл., яйця – 1 шт., сода, гашена оцтом – 1/4 ч. л.

Для крему: варене згущене молоко – 1 банка, вершкове масло – 200 г.

Готуємо тісто: збиваємо яйця, додаємо цукор і знову збиваємо. Потім додаємо соду і розм’якшене масло. Отриману суміш розминаємо і додаємо борошно. Тісто готове.

Готуємо крем: у варене згущене молоко додаємо вершкове масло. Усе добре вимішуємо.

Горішки готуємо у формі на газовій плиті. Після того як готові горішки охолонуть, начиняємо кремом.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *