Печиво з малиною

Печиво з малиною
Печиво з малиною
  • Маргарин – 250 г,
  • ванільний цукор – 1 пакетик,
  • цукор – 130 г,
  • борошно – 400 г,
  • яйце – 1 шт.,
  • вода – 4 ст. л.,
  • цукрова пудра – 120 г,
  • крохмаль – 1 ст. л.,
  • малина – 1 скл.,
  • розпушувач для тіста – 1 ч. л.

Змішати розм’якшений маргарин, цукор, ванільний цукор і яйце. Всипати борошно з розпушувачем, замісити тісто, при необхідності додавши воду.

Тісто розділити на дві частини. Розкатати його у прямокутні пласти. На один пласт тіста викласти малину, присипати крохмалем і цукром. Накрити другим шаром, защипати краї. Випікати у духовці, розігрітій до 180 °С, протягом 30 хв. Цукрову пудру змішати з 2 ст. л. води, помадкою змастити випічку, нарізати на квадрати.

Н. Рак, Рівненська обл.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *