Печиво з малиною
- Маргарин – 250 г,
- ванільний цукор – 1 пакетик,
- цукор – 130 г,
- борошно – 400 г,
- яйце – 1 шт.,
- вода – 4 ст. л.,
- цукрова пудра – 120 г,
- крохмаль – 1 ст. л.,
- малина – 1 скл.,
- розпушувач для тіста – 1 ч. л.
Змішати розм’якшений маргарин, цукор, ванільний цукор і яйце. Всипати борошно з розпушувачем, замісити тісто, при необхідності додавши воду.
Тісто розділити на дві частини. Розкатати його у прямокутні пласти. На один пласт тіста викласти малину, присипати крохмалем і цукром. Накрити другим шаром, защипати краї. Випікати у духовці, розігрітій до 180 °С, протягом 30 хв. Цукрову пудру змішати з 2 ст. л. води, помадкою змастити випічку, нарізати на квадрати.
Н. Рак, Рівненська обл.