Пекуче варення лікує застуду, виводить холестерин і токсини

варення з імбиру
Пекуче варення лікує застуду, виводить холестерин і токсини

«Погляд часу» №8-2019

Імбир – чудовий допоміжний засіб при застуді, нездужанні, нежиті. Корінь імбиру містить так багато корисних речовин, що годі їх і перерахувати. Тому я готую з нього цілюще варення.

Знадобиться 300-350 г імбиру, великий лимон, 150-200 г меду. Корінь імбиру, лимон почистити і нарізати невеликими шматочками, перемолоти через м’ясорубку або подрібнити блендером. Додати мед, добре перемішати. Зберігати краще у холодильнику.

Для профілактики приймати 1 ч. л. суміші на день. Варення дуже ароматне, смачне, але пекуче на смак. Тому додаю його у чай або воду, коли п’ю зранку.

Якщо маєте захворювання шлунково-кишкового тракту, таке варення краще не вживати.

Якщо проблем із травною системою немає, сміливо готуйте і їжте таке варення: воно чистить організм від холестерину, бляшок, виводить токсини, паразитів та й узагалі володіє омолоджувальною дією.

А ще таке варення корисне при застуді. Можна баночку таких ліків відразу приготувати, щоб бути підготовленим до застуди чи пити чай для профілактики, чи коли просто захочеться смачненького.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *