Пельменний пиріг із начинкою на сковороді

Цю незвичайну страву можна приготувати на свято. Гості точно здивуються такому цікавому поєднанню смаків. А готується пельменний пиріг із начинкою дуже просто.

Пельменний пиріг

Склад:

  • Борошно – 500 г,
  • яйце,
  • молоко – 200 мл,
  • оцет – 1 ст. л.,
  • олія – 3 ст. л.,
  • морквина,
  • цибуля – 2 шт.,
  • рис – 100 г,
  • яловичий фарш – 500 г,
  • петрушка – 1 пуч.,
  • сіль,
  • перець,
  • приправа для м’яса,
  • вода – 100 мл.

Приготування:

Для тіста змішайте борошно, яйце, молоко, оцет і 1 ст. л. соняшникової олії. Замісіть тісто. Накрийте його рушником і дайте трохи «відпочити».

У цей час відваріть рис до напівготовності. Далі подрібніть цибулю і зелень, натріть моркву на великій тертці. Злегка обсмажте одну цибулину з морквою. Потім змішайте ці інгредієнти, додавши сіль і спеції за смаком. Це буде перша начинка.

Окремо змішайте фарш із цибулиною, що залишилася, сіллю і перцем. Це буде друга начинка.

Розділіть тісто на кілька частин. Розкатайте кожну частину в невеликий прямокутник. На одну сторону викладіть смугу з фаршу, загорніть рулетиком.

Смуга фаршу на тісті

Потім покладіть смугу начинки з рису і моркви. Також загорніть.

Смуга начинки на тісті

Відріжте рулетик і помістіть його у сковороду спіраллю по колу.

Так само зробіть з рештою тіста і начинки. У результаті має вийти пиріг у вигляді равлика.

Пельменний пиріг на сковороді

Залийте пиріг водою і 2 ст. л. соняшникової олії. Накрийте кришкою і тушкуйте страву на сковороді протягом 30-40 хв. при мінімальному вогні.

Читайте також: Цибулевий пиріг на сковороді

 «УЮТ» № 25-18.06.2020

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *