Піца із кабачків

Кабачок, вагою грамів 700, очищаємо від шкірки і насіння, після чого натираємо на крупній тертці, віджимаємо зайву рідину і змішуємо з 3 яйцями, 2 ст. л. борошна, 1 ч. л. розпушувача і півпучка дрібно подрібненої петрушки. Присолюємо кабачки за своєїм смаком. Усе ретельно перемішавши, повинно вийти тісто, як на кабачкові оладки.
Невисоку форму для запікання змащуємо маслом і притрушуємо манкою. Виливаємо у неї кабачкової тісто, зверху викладаємо пару великих помідорів, нарізаних кружечками, щедро посипаємо їх твердим тертим сиром, улюбленими спеціями і відправляємо у духовку, попередньо розігріту до 180 °С, на 20-30 хв.
Готовій «піці» даємо охолонути прямо у формі, після чого кличемо рідних і пригощаємося корисною смакотою.
Т. І. Конопелько, м. Київ