Піца зі шпинатом
- Борошно – 300 г,
- сир – 150 г,
- розпушувач – 4 г,
- яйця – 2 шт.,
- шпинат – 600 г,
- яйця перепелині – 8 шт.,
- часник – 2 зубки,
- сир – 150 г,
- масло топлене – 30 мл,
- олія – 60 мл,
- мускатний горіх,
- сіль,
- чорний перець.
Замішайте тісто з протертого сиру, борошна, яєць, розпушувача, олії та солі. Поставте в холодильник на 30 хв.
Подрібніть цибулю й часник. Обсмажте на топленому маслі.
Покладіть шпинат у сотейник із водою. Припустіть його на слабкому вогні протягом 10 хв. Потім наріжте соломкою і змішайте з цибулею і часником. Додайте скибочки сиру, мускатний горіх, сіль і перець.
Розкачайте тісто в пласт і викладіть на деко. Розкладіть зверху начинку, а поверх неї – розбиті перепелині яйця. Випікайте 20 хв. при 200 оС.