Піца зі шпинатом

Піца зі шпинатом

  • Борошно – 300 г,
  • сир – 150 г,
  • розпушувач – 4 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • шпинат – 600 г,
  • яйця перепелині – 8 шт.,
  • часник – 2 зубки,
  • сир – 150 г,
  • масло топлене – 30 мл,
  • олія – 60 мл,
  • мускатний горіх,
  • сіль,
  • чорний перець.

Замішайте тісто з протертого сиру, борошна, яєць, розпушувача, олії та солі. Поставте в холодильник на 30 хв.

Подрібніть цибулю й часник. Обсмажте на топленому маслі.

Покладіть шпинат у сотейник із водою. Припустіть його на слабкому вогні протягом 10 хв. Потім наріжте соломкою і змішайте з цибулею і часником. Додайте скибочки сиру, мускатний горіх, сіль і перець.

Розкачайте тісто в пласт і викладіть на деко. Розкладіть зверху начинку, а поверх неї – розбиті перепелині яйця. Випікайте 20 хв. при 200 оС.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest