Піднімаємо гемоглобін без м’яса
Багато хто з нас стикалися з проблемою низького рівня гемоглобіну і якщо вже зверталися за консультацією до лікаря, то, напевно, знаєте, що перша порада при такій проблемі – їсти м’ясо. Але не переживайте – можна легко підвищити гемоглобін і без нього!

Із нижченаведених рецептів виберіть той, який вам найбільше підходить, і намагайтеся вживати його на постійній основі, як «вітамінне підживлення» для організму.
- По 1 скл. чорносливу, кураги, волоських горіхів, родзинок перемолоти, додати мед, додати 1-2 лимони зі шкіркою (замість лимона можна додати сік алое), їсти по 1-3 ст. л. на день.
- 1 скл. волоських горіхів і 1 скл. сирої гречаної крупи перемолоти, додати 1 скл. меду, все перемішати, щодня їсти по 1 ст. л.
- 100 мл свіжого бурякового соку, 100 мл морквяного, перемішати і пити (піднімає гемоглобін буквально за 2 дні).
- 1/2 скл. яблучного соку, 1/4 скл. бурякового соку та 1/4 скл. морквяного соку, перемішати та пити 1-2 рази на день.
«Погляд часу» №31-28.07.2022