Підвищуємо гемоглобін

Гемоглобін
1 ст. л. сухих квіткових головок червоної лугової конюшини залити 1 скл. окропу і дати настоятися протягом 45 хв. Процідити, готовий настій приймати по 2 ст. л. 3 рази на день. Замість червоної конюшини за таким же рецептом можна приготувати квіточки вересу.
Змішати 1 частину трави деревію і 3 частини трави полину гіркого. 1 ст. л. збору залити 1 скл. окропу, дати настоятися 30 хв. і процідити. Приймати по 1 ст. л. за 20 хв. до їди.

М’ясо, печінка, риба, птиця – непогані джерела заліза. У них багато білка, який покращує його засвоєння і використання. Багато заліза у язиці, квасолі, горосі, а також пророслій пшениці.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber