Пікантний салат

Пікантний салат
Пікантний салат
  • Червонокачанна капуста – 400 г,
  • корінь хрону – 1 шт.,
  • лимонний сік – 1 ст. л.,
  • олія – 50 мл,
  • сіль,
  • цукор,
  • чорний перець.

Капусту тонко нашаткувати, опустити у киплячу воду на 1-2 хв., відкинути на друшляк і обдати холодною кип’яченою водою. Корінь хрону потерти на тертці, додати сік лимона, олію, сіль, перець і цукор за смаком, перемішати. Отриманим соусом заправити капусту.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *