Пиріг із квашеною капустою

Пиріг із квашеною капустою
Пиріг із квашеною капустою

Якщо у вашій родині про нього навіть не чули, цей прокол варто виправити. Тонкий корж з оригінальною начинкою з кислої капусти і шматочків бекону зводить із розуму. Та що там до сімейної вечері, таке частування підійде і для романтичної, і для святкової вечері.

Борошно – 250 г, сухі дріжджі – 5 г, цукор – 1 ч. л., сіль – 0,5 ч. л., вода – 175 мл, олія – 4 ст. л., цибуля – 1/2 шт., смалець – 1 ст. л., квашена капуста – 300 г, біле сухе вино – 100 мл, лавровий лист, сметана – 3 ст. л., бекон – 100 г.

З’єднайте борошно, воду, цукор, дріжджі, сіль і олію. Замісіть тісто. Перекладіть у ємність, накрийте рушником, залиште на 30 хв. у теплому місці.

Наріжте цибулю тонкими смужками. Обсмажте на смальці. Додайте капусту, вино і лавровий лист. Залийте водою так, щоб вона покрила капусту. Накрийте кришкою. Варіть протягом 45 хв.

Розкачайте тісто в пласт товщиною 2 мм. Перенесіть його на пергамент, змастіть сметаною. Зверху викладіть капусту, тонкі скибочки бекону. Запікайте 15 хв. у розігрітій до 220 °С духовці.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *