Пиріг із молодою капустою

пиріг з капусти

Цей пиріг легкий і швидкий у приготуванні. Основа начинки – молода капуста, але у фантазії немає меж. Відкривайте холодильник і дивіться, що там. Печериці, болгарський перець, шпинат, варена куряча грудка, консервована кукурудза – що знайдете, те й додавайте!

ІНГРИДІЄНТИ:

  • Кефір – 250 мл,
  • олія – 30 мл,
  • капуста – 500-600 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • цибулина,
  • борошно – 220 г,
  • зелена цибуля – 0,5 пуч.,
  • кріп – 0,5 пуч.,
  • сіль,
  • чорний мелений перець.

Яйця збийте з сіллю і перцем, поступово вливайте кефір. Додайте просіяне борошно і перемішайте. У вас має вийти тісто як на оладки.

Капусту наріжте, перекладіть у миску, посоліть і злегка помніть. Додайте дрібно нарізані зелену цибулю й кріп. Цибулину спассеруйте на олії. Додайте до підготовленої капусти, перемішайте.

Форму для випічки злегка змастіть олією, присипте борошном. Вилийте у форму половину тіста, потім викладіть начинку, зверху вилийте решту тіста. Поставте пиріг у духовку випікатися при 180°C на 40-60 хв.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest