Плавлений сир у паніровці

Плавлений сир у паніровці
Плавлений сир у паніровці

«Погляд часу» № 19-2019

  • Сирок плавлений – 2 шт.,
  • яйце куряче – 1 шт.,
  • борошно –1 ст. л.,
  • кунжут – 1 ст. л.,
  • сухарі панірувальні – 50 г,
  • сіль,
  • перець чорний,
  • спеції – за смаком,
  • олія – 100 мл.

Нарізати плавлений сир по довжині на брусочки.

До яйця додати сіль, чорний перець, спеції (наприклад, прованські трави) за смаком. Ретельно перемішати.

Додати борошно, перемішати до однорідного стану, важливо, щоб не було грудочок. До панірувальних сухарів додати кунжут і перемішати. Занурити кожен шматочок плавленого сиру у кляр, потім у панірувальні сухарі з кунжутом. Обсмажити у розпеченій олії до золотистого кольору 10-20 сек.

За допомогою паперових рушників (серветок) прибрати зайве масло. Подати до столу. Смачно і в гарячому і в холодному вигляді.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *