Пляцок із вишнею

Пляцок із вишнею

Пляцок з вишнею стане окрасою вашого святкового столу і порадує вас і ваших гостей приємним смаком.

Склад:

  • Борошно – 2 скл.,
  • цукор – 1,5 скл.,
  • яйця – 5 шт.,
  • маргарин – 250 г,
  • олія – 5 ст. л.,
  • какао – 2 ст. л.,
  • мак – 1,5 скл.,
  • вишневий кисіль – 1 упаковка,
  • розпушувач – 2 ч. л.,
  • вишні без кісточок (заморожені) – за смаком,
  • цукрова пудра – для посипання.

Приготування:

Маргарин розітріть із цукром, додаючи по одному яєчні жовтки і по ложці олії і борошна, змішаного з розпушувачем.

Додайте збиті яєчні білки і ретельно перемішайте.

Тісто розділіть на 4 частини.

Першу змішайте з какао, другу – з маком, третю – з киселем, четверту – залиште білого кольору.

Заповніть форму для кексу у наступному порядку: біле тісто, тісто з маком, рожеве тісто, потім викладіть вишні і покрийте тістом із какао.

Випікайте у духовці близько 40-50 хв. при температурі 180 °С.

Після охолодіть і посипте цукровою пудрою.

 «Погляд часу» №10-05.03.2020

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *