Полпети

Полпети
Полпети

Полпети – це маленькі котлетки. А якщо ми до цієї котлетки додамо овочі та сир, то страва вийде такою смачною, що ваших домочадців за вуха не відтягнеш.

  • Фарш – 700 г,
  • цибулина,
  • помідор,
  • баклажан,
  • часник,
  • сіль,
  • перець за смаком,
  • твердий сир – 100 г,
  • шматочок білого хліба,
  • молоко – 1/2 скл.,
  • олія.

Хліб намочіть у молоці. Цибулю й часник подрібніть. У миску покладіть фарш, додайте цибулю з часником, посоліть, поперчіть.

Хліб відіжміть від молока і додайте у фарш. Усе перемішайте.

Баклажани й помідори наріжте кружальцями. Форму для запікання промастіть олією і викладіть баклажани, трохи посоліть їх. Із фаршу сформуйте невеличкі котлетки і викладіть на баклажани. На отримані котлетки викладіть помідори – і відправте заготовку в духовку, розігріту до 200 °С.

Випікайте 40 хв. Потім котлетки дістаньте з духовки і накрийте тертим сиром. Поставте знову в духовку на 10-15 хв.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *