Польський розсольник без круп

Як же обійтися без основного інгредієнта? Дуже просто. Заправка зі сметани та борошна прекрасно замінить стандартні рис або перловку. І суп виходить таким же ситним і наваристим.

Польський розсольник без круп

Склад:

  • М’ясний бульйон – 1,5 л,
  • картопля – 2-3 шт.,
  • цибулина,
  • морквина,
  • олія – 2 ст. л.,
  • огірки солоні – 4-5 шт.,
  • сметана – 4 ст. л.,
  • борошно – 1 ст. л.,
  • розсіл з огірків – 2-3 ст. л.,
  • лавровий лист – 2 шт.,
  • ковбаски – 3 шт.,
  • кріп – 0,3 пуч.,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Картоплю наріжте невеликими кубиками. Доведіть бульйон до кипіння і додайте картоплю. Наріжте цибулю напівкільцями й обсмажте на розігрітій олії. Додайте моркву, натерту на крупній тертці, і доведіть до м’якості. Подрібніть огірки і додайте у сковороду. Готуйте 5 хв.

Окремо змішайте сметану і борошно, потім розбавте масу розсолом. У вас повинна вийти рідка заправка без грудочок.

Перекладіть засмажку в каструлю з картоплею. Влийте тонким струменем сметанну заправку, постійно помішуючи суп. Додайте лавровий лист, сіль і перець.

Наріжте ковбаски середніми шматочками і відправте до решти інгредієнтів. Варіть розсольник ще 5 хв. до легкого загустіння. У кінці посипте подрібненою зеленню.

«Уют» №29 -15.07.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *