Помідори по-італійськи

Ця універсальна страва стане прекрасним гарніром як до риби, так і до м’яса.

Помідори по-італійськи

Склад:

  • Помідор – 500 г,
  • часник – 2 зуб.,
  • сіль,
  • петрушка – 20 г,
  • перець,
  • оливкова олія – 40 мл,
  • прованські трави – 1 ч. л.,
  • діжонська гірчиця – 1 ч. л.,
  • оцет – 1 ст. л.

Приготування

Часник наріжте дрібними кубиками. Чим дрібніше, тим краще. Потім додайте до нього олію, прованські трави, дрібно нарізану петрушку, діжонську гірчицю, оцет, сіль і перець.

Наріжте помідори пластинами. Викладіть їх шарами, рясно змащуючи кожен пряною заправкою. Поставте закуску в холодильник на півгодини і подавайте холодною.

«Уют»  №32-5.08.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *