Помідори по-італійськи
Ця універсальна страва стане прекрасним гарніром як до риби, так і до м’яса.

Склад:
- Помідор – 500 г,
- часник – 2 зуб.,
- сіль,
- петрушка – 20 г,
- перець,
- оливкова олія – 40 мл,
- прованські трави – 1 ч. л.,
- діжонська гірчиця – 1 ч. л.,
- оцет – 1 ст. л.
Приготування
Часник наріжте дрібними кубиками. Чим дрібніше, тим краще. Потім додайте до нього олію, прованські трави, дрібно нарізану петрушку, діжонську гірчицю, оцет, сіль і перець.
Наріжте помідори пластинами. Викладіть їх шарами, рясно змащуючи кожен пряною заправкою. Поставте закуску в холодильник на півгодини і подавайте холодною.
«Уют» №32-5.08.2021