Поради господині

Поради господині
Поради господині

• Не збивайте яєчні білки в алюмінієвій каструлі. Білки придбають непривабливий сірий колір.

• Щоб шкаралупа яєць не тріснула при варінні, покладіть на дно каструлі, у якій вони варяться, перевернуте догори дном блюдце.

• Шкаралупу від варених круто яєць можна використовувати в самих різних цілях, наприклад, з її допомогою почистити вузькі вази та пляшки. Для цього потрібно покласти в вазу або пляшку подрібнену яєчну шкаралупу, додати трохи стандартного засобу для миття посуду і води і, прикривши долонею шийку, потрясти трохи вазу.

• Для солоних страв використовуйте як підсилювач смаку цукор, а для солодких – сіль (у мінімальних кількостях).

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *