Порція вітамінів

чорна редька
Порція вітамінів

Багато хто вважає, що чорна редька – це темний коренеплід із землистим запахом і пекучим смаком. Така характеристика робить його продуктом «на любителя». Однак у поєднанні з іншими інгредієнтами цей корисний коренеплід проявляє себе з іншого боку й додає страві пікантної гостроти.

Салат із м’ясом

  • 300 г редьки,
  • по 150 г цибулі та моркви,
  • 2 варених яйця,
  • 150 г відвареної курятини,
  • 200 г кукурудзи,
  • майонез,
  • сіль,
  • перець,
  • зелень – за смаком.
Салат із м'ясом
Салат із м’ясом

Редьку та моркву натерти соломкою. Дати редьці відстоятися 1 год. – це прибере зайву гіркоту. Цибулю і яйця дрібно нарізати. М’ясо – невеликими шматочками. Усі підготовлені продукти з’єднати. Посолити, поперчити, заправити майонезом і подрібненою зеленню.

Картопляний салат

  • 400 г вареної картоплі,
  • 250 г солених огірків,
  • 2 варених яйця,
  • 250 г редьки,
  • олія,
  • сіль,
  • перець,
  • зелена цибуля.
Картопляний салат
Картопляний салат

Картоплю нарізати кубиками. Огірки – скибочками. Яйця і цибулю дрібно порізати. Редьку натерти на середній тертці. Всі підготовлені продукти з’єднати. Посолити, поперчити, заправити олією.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *